Påmelding 17.mai 2021

17. mai 2021

17. mai er en viktig dag å feire, og selv om den blir annerledes også i år p.g.a pandemien har 17. mai komiteen ved Solør Montessori (FAU) prøvd å komme opp med et tilbud som gir barna noen gode minner fra 17. mai i år. Det er lagt fokus på elementer fra en tradisjonell feiring, i trygge omgivelser med hensyn til smittevern.

Program

 • Flaggheising (ca 09:00)
  Flaggheising ved Solør Montessori
 • 17. mai gudstjeneste (10:00 – 10:45)
  Gudstjeneste ved Arneberg Kirke. Merk: Grunnet covid maks 80 deltakere.
 • Skattejakten/bilrebus (ca 11:00)
  Dette er dagens hovedevent og starter utenfor Arneberg kirke etter gudstjenesten (ca 11:00). Hver famille deltar gjennom å kjøre med egen bil fra post til post i en skattejakt/bilrebus. Kartet viser hvor de ulike postene er og på hver post vil man bli presentert med oppgaver man må løse og registrere i skjema. Langs ruten vil det være både «pølse og drikke post» og «iskrem post». Når man tilslutt kommer i mål ved Solør Montessori leverer man utfylt skjema og mottar så premie (alle får premie).Deltakeravgift pr. bil er NOK 100,- (betal primært med VIPPS)

Merk: Pølse, juice og is langs ruten er gratis til alle barna som deltar (voksne kan eventuelt kjøpe om de også ønsker pølse/is/drikke). 

 • Vi oppfordrer også alle til å delta i bilkortesjen på Hof (ca 12:30)
  For de som etterpå skal delta i bil-kortesjen som går etter gudstjenesten på Sundenga, deler vi ut magnetskilt med Solør Montessori logo for å ha på bilen (vi har dessverre ikke så mange, så her er det førstemann til mølla). Man kan også benytte «deltaker logo/bevis» fra skattejakt/bilrebus og henge den i bakvinduene, slik at vi viser hvilken skole/barnehage man representerer i «bil-toget».

Vi hadde opprinnelig planlagt at alle foreldre måtte bake en kake å ha med til «kakebordet», men dette har vi valgt å droppe av både hensyn til usikkerhet rundt været, og for å gjøre det så trygt som overhode mulig med hensyn til smittevern. Men bak gjerne kaken, og kos dere med den hjemme sammen med familien!

Påmeldingsfrist : UTLØPT

Tusen takk
Premiene til Skattejakten/bilrebus er enten kjøpt inn av FAU eller gitt i gave/sponset av bedriftene under. Vi takker for bidraget.